На среща днес, 20 декември 2022 г. в Българска фондова борса, нейният изпълнителен директор доц. д-р Маню Моравенов получи почетния плакет LXX Annis на катедра „Финанси и кредит“, отбелязващ 70-та годишнина на най-старата финансова катедра в страната, съобщи сайта на катедрата. Наградата е в знак на признателност за дългогодишното сътрудничество между двете институции.
Ръководителят на катедрата проф. д-р Стоян Проданов и ръководителят на инвестиционното направление проф. д-р Стефан Симеонов при СА „Д. А. Ценов“ изказаха благодарността си за доверието и съдействието при научните изследвания и изграждането на кадри за българската финансова индустрия. Със звън на борсовата камбана на Игнажден бяха изпратени поздрави за възпитаниците на специалност „Финанси“ и пожелание за повече „бикове“ на борсата!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.