2015,32 лв. събра благотоворителния Коледен базар в СУ „Цветан Радославов“, научи Актуално Свищов.

За поредна година, в навечерието на най-светлите празници, колективът на СУ „Цветан Радославов“, учениците и техните родители успешно реализираха благотворителен Коледен базар. Тазгодишната кауза бе под надслов „Деца даряват за деца“, кампания за закупуване на перфузор за нуждите на детското отделение на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ ЕООД – гр. Свищов.
„Днес фоайето на училището отново се изпълни с радостни лица, изобилие от ръчно изработени сувенири, календари, картички и коледни украшения, сладки и солени изкушения, с желание за помощ и добротворчество. За пореден път своята щедрост и милосърдие показаха ръководството и служителите при Община Свищов, които прегърнаха нашата кауза и с готовност се включиха в набирането на средства. Благодарности и към децата и колектива на ДГ „Слънчо“, които се включиха с ръчно изработени изделия. Само за няколко часа бяха събрани 2015,32 лв. /две хиляди и петнадесет лв. и тридесет и две ст./, които утре ще бъдат предадени на д-р Николаева.
Огромна благодарност към всички участници-съмишленици за щедрите сърца и златни ръце. Нека доброто пребъде и да Ви се случват много чудеса! Бъдете здрави, щастливи, успешни и благословени! Весели Коледни и Новогодишни празници!“, коментираха от училището.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.