18-годишната Дарина Димитрова зае престижното второ място в организиран от Националния военен университет фотоконкурс, научи Актуално Свищов.
Темата на конкурса бе „ Земя като една човешка длан“. В седмата по ред надпревара се включиха участници от цялата страна, разделени в три категории: курсанти, студенти и ученици.
Дарина е възпитаничка на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“, учи в специалност „Електронна търговия“. Тя изпраща за участие в конкурса три свои фотографии със заглавия – „Фотопейзаж от един български град“, „Миниатюри и история 1“, „Миниатюри и история 2“. За нея това е пореден успех в областта на фотографията. Актуално Свищов припомня, че талантливата ученичка спечели първо място в миналогодишното издание на конкурса с фотографията си „Братската могила“.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.