Учениците Александра Павлова и Борислав Петров от ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ печелят пълни стипендии за участие в летен езиков лагер, научи Актуално Свищов.
Двамата са представили достойно училището си в Национален конкурс за есе на английски език, организиран от фондация „Солидарност в действие“. Александра е ученичка от 8 А клас, а Борислав от 9 А клас, техни учителки по английски език са Милена Георгиева и Моника Цветанова. В конкурса участват младежи на възраст от 15 до 25 г. от цялата страна. Победителите получават пълна стипендия, която им предоставя възможността да участват в летен езиков лагер Immersion Academy.
Александра и Борислав ще развият своите лидерски умения и критично мислене в компанията на свои връстници, изцяло на английски език по време на вълнуващия лагер. Двамата талантливи ученици с ентусиазъм ще се впуснат в предизвикателството да доразвият своите езикови компетенции през лятната ваканция.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.