В навечерието на Деня на будителите 1-ви ноември петокласниците от групите за целодневна организация в СУ „Николай Катранов“ посветиха творческите си занимания на предстоящия празник, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
Учениците от група за ЦДО при V „б“ клас, с ръководител Мая Петрова, изработиха тематични книгоразделители.
Техните връстници от група за ЦДО при V „а“ клас, с ръководител Яна Йорданова, направиха табло на тема „Нашите будители“, което представя портретите и кратка информация за няколко от най-достойните български личности, посветили живота си за просвещението и свободата на българите. С голямо желание и ентусиазъм петокласниците подариха своето творение на своите начални учители Анка Славова и Юлия Димитрова и техните малки ученици – първокласниците.


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.