Ученичката Александра Павлова е класирана на трето място в Международния конкурс „Аз обичам Черно море“, научи Актуално Свищов. В раздел Литературно творчество – поезия, четиринадесет годишната поетеса е впечатлила журито със стихотворението си „Спомени в морето“. Резултатите от конкурса бяха обявени по-рано днес, 31-ви октомври, Международният ден на Черно море. Организатори на конкурса са Министерство на образованието и науката, община Несебър, Национален дворец на децата, Общински детски комплекс Несебър.
Александра е ученичка от осми клас в ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ специалност „Системно програмиране“. Талантливото момиче твори не само в рими, но и в проза, с цветове, музика и танци. Печелила е състезания и конкурси освен в областта на изкуствата и в сферата на точните науки.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.