15-годишната Александра Павлова, ученичка от IX „А“ клас на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ спечели второ място в Бургас, научи Актуално Свищов. По повод 14-ти февруари Ден на влюбените, в град Бургас се проведе Общински конкурс за стих или писмо до любим човек.
Конкурсът бе организиран от община Бургас, Бургаски свободен университет и Център за подкрепа на личностното развитие – Бургас. Получени са над 150 произведения на автори от цялата страна и от следващата година конкурсът официално става национален. В раздел „Писмо до любим човек“, Александра Павлова е наградена от журито за творбата си „Аз – Татяна, Той – Онегин“. Учител по български език и литература на наградената ученичка е Миланка Узунова.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.