11 отбора от пет населени места заявиха участие в благотворителния турнир по футбол в кампанията „Да помогнем на Ели“. Това съобщи за Актуално Свищов Валери Николов, заместник-председател на ОбС-Свищов.
Инициатор на футболната надпревара е Георги Драгиев и идеята е събраните средства да отидат за лечението на Елеонора Ангелова. Отборите участват с по 100 лева такса за участие, а по време на надпреварата също ще се събират средства.
Отбори от Свищов, Караманово, Българско Сливово, Ореш и Царевец участват в турнира. Те са разделени в две групи.
Началото на срещите е от 17 часа на 25 и 26 февруари. Финалът е в неделя от 19 часа. Всички срещи ще се играят на игрището „Академика Спорт“.
Организаторите изказаха благодарност на ръководството на Академик за предоставения терен за провеждане на турнира.

 • Актуално Свищов припомня: Инициативата „Да спасим мама“ стартира преди броени дни от сина на Елеонора Ангелова. Преди дни на страницата на инициативата написа:
  • Здравейте, добри хора! Мисля, че трябва да Ви информирам, че до момента са събрани 42 057 лв от 60 000. Благодарение на всички Вас мама ще успее да събере парите и ще може да се лекува! Прилагам и снимки от двете сметки, защото всичко трябва да е прозрачно и да се вижда! Благодаря за доброто! Благодаря за споделянията и даренията!
  Когато всички се обединим в една борба, мисля че и невъзможното може да стане възможно!
  Влади
  https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-eli
  Сметката в Пощенска банка е:
  BIC:BPBIBGSF
  IBAN: BG68BPBI79414077003001
  Елеонора Ангелова

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.