Трета поредна победа записа Академик, юноши старша възраст в днешния домакински мач, съобщи официалната страница на „студентите” в социалната мрежа фейсбук.
Академик – Монтана 2:0. Трудна победа срещу доста добър състав. Гостите агресивно и имаха инициативата. Академик игра по-затворено, възползвайки се от контраатаките. През второто полувреме това бе и умишлено, водейки в резултата. „Студентите” имаха ситуации за гол и през втората част, но не успяха да ги реализират. Точни за Академик – Димитър Костадинов и Божидар Матеев.
„Момчетата се постараха за пореден мач и изпълниха тактическите задачи, което е важно за мен. Не можахме да играем нашия футбол. Радостен съм, че в днешния мач точен бе Димитър Костадинов, който в последните мачове и при мъжете и при юношите не успя да отбележи. Божката играе изключително добре и при младшата и при старшата, предполагам че ще вземе участие и при мъжете и се надявам и там да отбележи – традиционно играе силно и бележи, определено се справя много добре със задълженията си при всички възрасти и във всички мачове”, коментира треньорът Росен Илков.

Снимка: архив

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.