В среща от първенството на Футбол 7, децата на Академик и Лато изиграха динамичен, интересен и спортменски двубой. И двата отбора се раздадоха докрай, предложиха красива игра и много голови положения, за радост на 80-те фена дошли да наблюдават мача.
С гол в 37-мата минута, младите футболисти на Лато се поздравиха с успеха за 1:0. Но с множество пропуски и не по-лоша игра се отличиха децата на Академик.
В този двубой победи феърплея и красивата игра, като и двамата треньори даваха пламенно наставления и бяха подготвили много добре своите възпитаници.
Поздрави за победителите от Лато, които измъкнаха победата в този двубой, но и за децата на Академик, които показаха много добра дисциплина и напредък в своето развитие. И двата отбора ги очакват много нови победи в следващите кръгове. Мачът започна с обща снимка, доказателство за дружбата на децата в тази възраст.

Емил ВЕСЕЛИНОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.