МАТРИЦАТА: ПРЕПОДРЕЖДАНЕ
Кирил Петков е твърдо решен да защити доброто си име на българин, джентълмен, муцунка сладка, морална икона, национална надежда, почтен схематик и диалогичен харизматик.
Той смята, че с поведението си досега по казуса с канадското му гражданство напълно е доказал, че е българин от глава до пети.
Той иска да го докаже също пред Конституционния съд, Арменския поп, Мол Марково тепе и в Зайчарника, но в присъствието на Бойко Борисов, Иван Гешев и Мата Хари.
„Трябва да издигнем политическия диалог на ново ниво! – настоява Петков. – България има нужда от коренно различна демагогия, позитивна start up демагогия от ново поколение, юзър френдли, без кръв, пот, сълзи и пистолет на нощното шкафче. Мутренската демагогия изживя времето си. Ето това искам да покажа на българския народ. Искам да направя една чекмедже-презентация, която да покаже, че в България пари има, но те стоят по чекмеджета и сараи. Парите трябва да се въртят и превъртат, не да се заблатяват по дюшеците. Парите са средство, а не домашна мебел и съмнителен престиж. Българите и особено техните лидери трябва да са по-инициативни, не да лежат на стари пачки и да задръстват политико-икономическия живот на страната като Vera Ever Given в канала на Перловската река.“
Такова послание разпространи Кирил Петков в Инстаграм, ТикТок, YouTube, Телеграм, Фейсбук и Gepime.com.
След това негови холограми нахлуха с кански крясъци в пловдивския Мол Марково тепе, Зайчарника в Банкя, Конституционния съд, Джъмбо, Арменската църква в София и на други места.
Виртуалният Кирил Петков беше мултиплициран като в Матрицата – стотици негови холограмни образи инвазираха едновременно изредените обекти, като огласиха мола, Зайчарника и т.н. с викове: „Сърце, душа, за България!“
Така Петков показа, че е българин и в червата, а всякакви съмнения в процедурните срокове за отродяването му от Канада са чиста проба политическа провокация.
„Кой българин си оправя документите стриктно, точно и срочно? – риторически пита Петков. – Аз съм доказал, че мога като всеки българин да си задействам нещата в последния момент и с пропуски. Такива са ни и администрацията, и лелките зад гишетата, и чичото на строежа, и сервитьорката със зеления сертификат, и всички до последния ром от гетото. Който българин е напълно изряден в документално отношение, нека пръв хвърли по мен международния си паспорт! Българи, аз съм един от нас, какво са 5 лева между приятели, какво е Буквата на Конституцията пред Духа на българщината!“
Кирил Петков иска да изпита българщината на Мата Хари, Иван Гешев и Бойко Борисов.
Гешев като цяло няма проблеми с българщината и адаптирането към всяка власт.
Бойко Борисов след като се прекръсти няколко пъти наобратно също влезе в диалог с холограмите на Кирил Петков и намериха някои допирни точки в името на разума и за благото на България, но в едно Борисов остана непреклонен – джентълменски не издаде самоличността на Мата Хари и отказа да я викне дори за 10 000 лв!
Заради тая работа всичките холограми на Кирил Петков се пукнаха от яд.
Фалшимент ПЕТРОВ, вестник „Сега”
Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.