Общинските съветници избраха социолог за председател на съвета на директорите на Дунавски индустриален технологичен парк – Свищов ЕАД. Това стана по време на днешното редовно заседание на местния парламент край Дунав, проследи в пленарна зала Актуално Свищов.

С 18 гласа „за“, 4 „против“ и петима „въздържал се“ Иво Манев бе избран за член и председател на съвета на директорите. До решението се стигна след дискусия. Съветниците основно изразиха недоволството си, че човекът, който гласуват не е пред тях, което определиха за неуважително отношение.

Актуално Свищов припомня, че до 22 август се приемат документи за шеф на Дунавски индустриален технологичен парк – Свищов ЕООД. Днес съветниците увеличиха капитала на дружеството с 200 хиляди лева.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.