Съпругата на министър-председателя Линда Макензи Петкова си е поставила бустерна доза в УМБАЛ „Токуда“. Това съобщи самата тя, качвайки снимка след ваксинацията в профила си във Facebook, съобщава Дир.бг. 
„Линда е подсилена! Третата ваксина е поставена!“, пише Линда на английски, като добавя и хаштага „ваксините спасяват живот“.
Под снимката валят коментарите с поздравления, че съпругата на премиера се грижи не само за себе си, но и за останалите.
По информация на „24 часа“ най-малката дъщеря на Линда и Кирил Петкови Ани също е била ваксинирана днес с първа доза, тъй като преди дни е навършила 10 и е била единствената неваксинирана от семейството.
Междувременно премиерът все още е под карантина, след като имаше контакт със заразения в COVID-19 председател на парламента Никола Минчев по време на заседанието на КСНС.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.