Академик и Лато, юноши младша възраст изиграха порден интересен мач днес на градския стадион в Свищов.

Както и в предишни двубои и сега двата отбора показаха голямо желание и старание, като на определени моменти емоциите взеха връх. Въпреки че мачът бе коректен и спортменски през по-голямата си част, съдията показа общо три червени картона. Един за Лато и два на Нивелин Иванов и Алекс Йорданов от Академик.

Мачът започна по-добре за съгражданите от Лато, които поведоха с 1:0 в началните минути на двубоя. Този резултат се запази до края на първата част.

През второто полувреме младите „студенти“ стигнаха до пълен обрат след попадения на Милко Блажев, Нивелин Иванов и Явор Иванов.

С новите три точки свищовските „студенти“ се закрепиха в подножието на върха в тазгодишния шампионат.

По същото време децата родени 2013, 2014 и 2015 изиграха две контроли в Русе с местния Дунав. Домакините постигнаха победи и в двата мача с 5:2 и 7:3, но въпреки това, малките на Академк, водени от Виктор Владимиров и Красимир Капитанов, показаха равностойна и качествена игра.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.