33-годишна жена загина, а 5-годишно дете е с опасност за живота след челен сблъсък край Бургас, съобщават от Областната дирекция на МВР в крайморския бряг, пише Дир.бг

Инцидентът е станал днес малко преди 15 часа в пътната отсечка Бургас-Средец – в района на разклона за Черни връх.

Челно са се сблъскали два автомобила, като по информация на полицията най-вероятната причина за катастрофата е внезапно навлизане на едната кола – БМВ – в насрещната на лента.

В резултат на произшествието е загинала 33-годишна бургазлийка – пътуваща на предната дясна седалка в един от автомобилите – „Ситроен С3“, с бургаска регистрация, шофиран от 53-годишната ѝ майка.

В колата са били и двете деца на загиналата – сестри на 5 и 8 години, които са откарани в УМБАЛ-Бургас. Петгодишното момиче е с фрактура на черепа, с опасност за живота, 8-годишната ѝ сестра – с комоцио, а 53-годишната им баба е контактна, като към момента се уточняват получените наранявания.

Водачът на автомобила, причинил катастрофата – БМВ, с бургаска регистрация, е 59-годишен мъж от село Константиново, не е пострадал. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са отрицателни.

Пътят е затворен до приключване на огледа на местопроизшествието, като се използва обходен маршрут.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.