„Миротворците“ от Средно училище „Цветан Радославов“ са сред призьорите в Млад Благотворител”. Това съобщиха от свищовското училище.

Фондация „Млад Благотворител“ обяви победителите в Националния конкурс за доброволчески проекти на ученици от 8 – 12 клас – „Млад Благотворител“ 2024. От 34 проекта от цялата страна, 15 успяха да се класират за полуфинала.

След обучение в три модула и развитие на проектите бяха обявени 7-те най-добри, които получават финансова и менторска подкрепа за осъществяване на планираните си дейности.

Свищовските ученици от клуб „Миротворци“ съвместно с ДГ „Слънчо“ участваха и завоюваха 6-то място с проекта „Бистро кладенче с жива вода“ в тематичното направление „Съхраняване на музикалното наследство на България“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.