Убивали „труд“.
Да, убийство има. Даже не едно. Но не на това, дето днес му викат медии. В голямата си част и с някои изключения (които потвърждават правилото), те отдавна не мърдат.
Медиите и журналистите, които станаха слуги на властта на ГЕРБ и ДПС, убиха журналистиката.
Същите бяха съучастници в убийствата на фактите и истината.
Същите съучастваха в убийствата и заличаването на журналистите, които не пожелаха да се наведат.
Същите правят имитация на журналистика. Правят нещо, което изглежда като журналистика. Съдействат за подмяната и пренаписването на реалността. А някои от тях дори не си дават сметка в какво участват.
Тези убийства, освен извършители, имат и поръчители.
Вчерашният пърформанс на ГЕРБ и днешните им парламентарни изяви приличат на саморазобличение. Иначе няма причина да защитаваш страстно някого, който не си е плащал наема към държавата. Освен, ако години наред този някой не те е защитавал страстно и прикривал от обществото, това което си му поръчвал да прикрива. Има ли смисъл да се обяснява защо това не е журналистика?
Анна ЦОЛОВА

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.