ЕКСПЛОЗИВНО С 200 КМ/Ч

Сръбският тенисист и лидер на свободния балкански дух Новак Джокович стъпи на родна земя и запази пълно мълчание пред медиите, но ексклузивно и само пред нашия Фейк бюлетин тенисистът издаде някои свои планове, загадки, куриозни случки, тревоги и стъписвания.
Джокович имал големи политически планове, след като Австралия го унижи и той стана естествен лидер на цялото прогресивно човечество. Големият балкански субект Ноле влиза с 200 в голямата политика и възнамерява на първо време да обедини Балканите, а по-нататък – ще видим. Новият Балкански съюз ще обедини свободните биологични хора, които не желаят експериментални субстанции и милеят за естествените форми на живот.
Първата стъпка към обединението започва от Скопие.
Най-романтичната част от географията на Балканския полуостров – Македония, ще се обедини с България, а България ще влезе в новата федерация Балканославия. Това Джокович ще предложи на утрешната среща между харвардските премиери Кирил Петков и Димитър Ковачевски. Те може и да се опънат в началото, но никой не може да върви срещу хода на Историята. Колелото на Историята се върти, Песента на колелетата звучи, народът е с Ноле и колкото по-рано го разберат останалите политици, толкова по-добре за тях.
Балканославия ще обхване бивша Югославия плюс България и Румъния, които вървят в комплект още от времето на европейската интеграция, а и трябва да се спасяваме от Кьовеши, която ще е персона нон грата на Балканите. Румъния също е слабоваксинирана държава и лесно ще се интегрира в новата Балканска свръхдържава, където ще се даде и широка автономия на Албания, но в рамките на федерацията. Малко по-трудно ще стане присъединяването на Гърция, Турция и Кипър, но и те ще кандисат, като видят колко хубаво се живее с новата Балканска мечта без ваксини и човеконенавистни правила. И най-после ще си разпределим Историята като баница с късмети, за да не се караме за глупости.
За химн на новата държава се борят различни балкански шлагери като „Забрави за правилата“, „Ваксина, чао“, „Имам човек“.
Съветник на Джокович по астралните работи е Алена, която вече води параментални преговори за присъединяването на Астро-Унгария към Балканския съюз. Може и да са паранормални преговорите, тя си знае.
***
ОРАНЖЕВИ КОНДОМИ ОРАНЖЕВО ЛЕТЯТ
Естествено, появиха се вече и злодеи, които искат да провалят политическите планове на Джокович.
Тенисистът си плю в пазвата и разказа, че в самолета от Австралия за родната земя преживял опит за покушение.
Докато самолетът прелитал над Андаманските острови, Джокович отишъл до тоалетната, където Мата Хари се опитала да му шибне една ваксина, скрита в оранжев кондом. Джокович се усетил и със светкавичен бекхенд (цигански шамар) отразил сервиза на Мата Хари, без да се набоде на сатанинския предмет.
„Иди да ваксинираш Възраждане, мръснице!“ – изревал Джокович.
Той се развикал да арестуват ваксотерористката, но тя скочила през люка на тоалетната, разтворила парашута и се скрила при туземците на Андаманските острови.
Джокович теглил една дълга сръбска благословия на мама, леля, стринка, братовчедка, учинайка, баба, дядо, баджанак и стари сватове.
Фалшимент ПЕТРОВ, вестник „Сега“

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.