Българското национално радио организира тематични дискусии по повод Конференцията за бъдещето на Европа, научи Актуално Свищов. Събитията ще се проведат в периода януари – юни 2022 г., както онлайн, така и на място в девет областни града в страната (Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Кърджали, Пловдив, София, Стара Загора, Шумен). Първата дискусия е с тема „Ценности и права, върховенство на закона, сигурност“ и ще се проведе онлайн на 18 януари 2022 г., от 17:00 ч.
Конференцията за бъдещето на Европа е уникална и навременна възможност за европейските граждани да обменят мнения за предизвикателствата и приоритетите на Европа. Без значение откъде сте и какво работите, това е мястото да помислите какво бъдеще искате за Европейския съюз. Европейският парламент, Съветът и Европейската комисия се ангажираха да се вслушат в мненията на европейците и да изпълнят препоръките им в рамките на областите си на компетентност.
График на дискусиите ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.