Днес Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет на БФС във В. Търново присъди служебна победа с 5:0 на „Вихър“. По наказанията на замесените играчи ще се произнесе Дисциплинарната комисия. Любопитно е, че до разправията са показани само три жълти картона и мачът е спокоен…
Вчера срещата от Б Областна група – Север Вихър /Раданово/ – Атлетик /Свищов/ бе прекратена след меле на терена, съобщи официалната страница на Академик Свищов в социалната мрежа фейсбук. Инцидентът стана в 70-та минута при резултат 2:1. В 70-та минута Милен Костов бе фаулиран и след последвал диалог между него и играча на домакините се създаде напрежение. То ескалира след като тълпа от 30-40 фена нахлуха на терена, като фен на домакините удари футболист на свищовлии. Това бе причината ръководството на Атклетик да реши играчите им да прекратят срещата след преживяния стрес.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.