В коректен мач от втория крът на първенството на Областна футболна група Север Бенковски (Б. Сливово) се наложи над Пробив (Овча могила) с 3:1. Двубоят започна с натиск на домакините, но гостите отговориха с организирани действия в отбрана, като обаче при всяка възможност търсеха контраатаки, пише Борба.

При една от тях, след половин час игра, Атанас Кръстев успя да намери път къв вратата на на „Бенковски“ и откри резултата. Авансът на „Пробив“ оцеля почти до края на полувремето, когато с бързи попадения на домакините се стигна до пълен обрат. Точни в 42-рата и 44-ата минута бяха Йордан Йорданов и Тодор Григоров.

След паузата гостите опитаха да изнесат играта по-напред и потърсиха изравняване, но мерникът им изневери при създадените възможности. Затова пък Алексай Богданов вкара в 62-рата минута за 3:1 и приключи спора.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.