В мач с пет гола и шест жълти картона Изгрев-93 (Царевец) спечели с 1:4 гостуването на Левски 1986 в Стражица. Загубата е трета за домакините от началото на сезона, докато гостите записаха втория си успех в новото първенство на Елитната областна група, пише Борба.

Мачът тръгна по ноти за домакините, които дръпнаха в резултата с гол от съблекалнята. Точен още в 1-вата минута бе Стефан Димитров, който зарадва стотината зрители, дошли да подкрепят тима. Оттук насетне обаче гостите наложиха волята си и доминираха на терена, особено през втората част. В 20-ата минута Калоян Димитров възстанови равенството на 1:1. Радослав Спасов вкара за 1:2 в 63-тата минута, а в 72-рата от наказателен удар Валентин Русанов окончателно наклони везните в полза на тима от Царевец. Опитът на стражичани да натиснат донесе още едно попадение във вратата им, дело на Калоян Димитров в 83-тата минута.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.