Ехото от приетия днес на първо четене проектозакон за НСО, който оставя без охрана бившия премиер, бившата председателка на НС, министри, главния прокурор,, жената на президента и патриарха, продължава да не заглъхва. Разбира се, обади се и бившият премиер, който заподозря, че промените се целят директно в него и безопасността му.

„В нашия регион имаме убити премиери – Луканов, Джинджич. На кой мафиот искате да угодите с това да ме направите лесна мишена, защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Сега искате по друг начин да си решите въпроса. Сигурно тази вечер са ви се разплатили за услугата, която сте им направили, но после ще ви забравят. Това е недопустимо в държава от ЕС. Радев ли ще носи отговорност“, каза Борисов в шуменско село. Той добави, че „певците на мафията“, техните адвокати и слуги оставят главния прокурор без охрана, като подчерта, че няма такава държава в Европа, като навсякъде тези структури се пазят с бронирани коли.
„Едно време аз от уважение се страхувах да спомена името на Първанов, царя, Доган, доказани политици. Днес Тошко Йорданов казал, че ГЕРБ е мафиотска структура и забрави как допреди месец се движеше с полиция в София и ако не го пазеха, щеше да види какво е народната любов. Днешният ден ще си го спомните, когато ще трябва да пазим Слави Трифонов или самия Тошко Йорданов“, каза Борисов.

Към събралите се хора каза, че Мустафа Карадайъ за 4 години, колкото и да не се обичали, отивал при него и за всяко едно населено място, където има кмет на ГЕРБ, на ДПС, или на БСП, отделяли еднакво средства. „Това сме го правили заедно с ДПС. Ще се избием по изборите, но 4 години за българските мюсюлмани, християни, сме направили всичко, което ни е било по силите“, каза Борисов.

Според Борисов президентът Румен Радев е направил така, че българите да се мразят като при Възродителния процес, като даде за пример липсата на подкрепа към правителство на „Има такъв народ“ и БСП. Накрая прогнозира тежка зима и пролет.

Преди това пусна живо включване в профила си във Фейсбук на строящ се участък на магистрала Хемус. Възмути се, че участъкът е готов, но не го пускат, а и никой не работел. Часът беше 17.10 ч. Беше сменил джипа Тойота с Шкода лимузина. Не стана ясно в качеството си на какъв шофира по непуснат участък на магистралата и кой го пуска.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.