Три златни, три сребърни и два бронзови медала по муай тай спечелиха състезателите на Митко Божанов, съобщи официалната страница на Академик Свищов в социалната мрежа фейсбук. Постиженията са от 3 и 4 септември. В град Каварна се проведе Държавно първенство по муай тай. В този спорт боевете са с пълен контакт и е позволено да се атакуват почти всички зони на тялото с колена, лакти, крака и юмруци. Бойците могат да хвърлят и повалят.

Шампиони по Муай тай (тайландски бокс) на България са: Емануела Кунова, Мартин Павлов и Ния Калушкова.

Сребърните медалисти са: Божидар Ганев, Елеонора Кирилова и Веселина Кунова.

Бронзови медали завоюваха: Ясен Любенов и Владислав Георгиев.

Поредните успехи в бойните спортове: Киокушин, Кикбокс и Муай тай, спечели на отбора  спонсори и дарители за Школата на Митко Божанов.  Благодарение на това тя се сдоби с   тренировъчен боксов ринг и екипировка за бойни изкуства.

За първенството в Каварна състезателите получиха безплатни нощувки. Бойците от този отбор не си плащат  за участие и картотекиране.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.