Мъж е буйствал в сградата на Районен съд – Левски, задържан е за срок до 24 часа. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Плевен.

Инцидентът е възникнал около 12:20 часа на 29 февруари в сградата на Районен съд – Левски. 34-годишен е започнал да се държи оскърбително и шумно, смущавал реда и организацията на работата на служителите като отправял псувни и лично се заканил с престъпление спрямо длъжностно лице.

Непристойната проява е извършена на публично място, в присъствието на много граждани. За хулиганските действия, грубо нарушаващи общественият ред, 34-годишният е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо производство за престъпления по чл. 325, ал.1 и чл.144, ал.1 от НК. Уведомена е Районната прокуратура в Плевен.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.