Феновете на Академик имат възможността да закупят фен артикули, шалчета и официални фланелки на клуба на щанда на pchelata.net, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик.

Членът на клуб „Златна карта 2023“ и собственик на pchelata.net Георги Гърков предлага безвъзмездно своите услуги в помощ на клуба, като предоставя за съвместно ползване своя щанд в градската градинка.

На щанда на pchelata.net освен артикулите на футболния клуб, може да намерите и:
– натурална козметика от пчелни продукти;
– високо качествен пчелен мед;
– вкусни меденки;
– подаръци за близки и приятели.

От клуба са осигурили стотина шалчета от полиестер чудесно качество, на цена от 20 лв, както и официалните екипи на отбора – Пума, в синьо и черно на цена от 89лв.

Всички средства от продажбата на артикулите ще постъпят в отбора за подпомагане на дейността и развитие на футбола в региона.

От ръководството на Академик изказват своите благодарности към Георги Гърков, който за много кратки срокове успя да намери място за любимия отбор и за пореден път протяга ръка в помощ на футболния клуб.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.