Почти 800 лева бяха събрани от билети от футболната среща Академик – Партизан (Червен бряг), съобщиха за Актуално Свищов от управата на клуба.
311лева идват от 34-те продадени виртуални билета
471 лева са парите от входа на стадион Академик или продадени 157 билета.
Всичко 782 лева за развитието на футбола в Свищов!
Продължавайте да бъдете активни на всички платформи, както и заповядайте отново на стадиона следващия мач, не само за да дадете своя принос с билетче, но и да се насладите на хубав футбол. Момчетата го заслужават!”, коментираха от Академик.
В същото време оттам отправиха и следния призив към тези, които искат да минат без билетче: „Не си струва срама. Ние виждаме и ще вземем мерки”.
Иначе за осигуряване на добри условия до момента са събрани общо 7,300 лева, а са похарчени 1600 лева.
Дейностите са на етап инсталация на ВиК. Подготвени са помещенията. „След ВиК и ел инсталациите се започва с тавани и стени. Стъклопакетите са измерени и поръчани”, коментираха още ентусиастите, които извършват ремонта. До края на октомври децата на Академик трябва да тренират при модерни условия.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.