16-годишният футболист на Академик Божидар Матеев е №5 в класацията Спортист на община Свищов за 2021 година, съобщи Академик Свищов. Матеев е титуляр в отбора на юноши-младша възраст на Академик с треньор Тодор Борисов. През изминалата година записа успешен дебют при юноши старша възраст и направи успешен дебют в основния отбор на Академик.
На второ място при отборните спортове е отбора на Академик, юноши старша възраст. Водените от Росен Илков футболисти записаха успешен полусезон без нито една загуба и са безапелационни водачи в групата си преди началото на пролетния дял.
При млади и перспективни състезатели са отличени и състезателите на ДЮШ Академик Алекс Славев, Виктор Йосифов, Ирен Георгиева и Йоан Каменов.

Състезателят Стефан Петков на Годжу карате клуб „Алеко” е спортист №1 на Свищов за 2021 година.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.