„Продължаваме промяната“ няма как да се превърне в нормална партия. Това политическо образувание e досущ като фирма за бързи кредити. Както въпросните фирми, така и ПП ви обещават чудеса.
Едните ви заклеват, че ще решите всичките си проблеми, стига да вземете пари от тях. Другите ви заричат, че ще изкоренят корупцията за дни, ще назначат най-кадърните и професионално подготвени хора, ще въведат супермодерно управление за месеци и изобщо за най-много година ще станем държава за чудо и приказ. Стига да гласувате за тях. Вие вярвате и на едните и на другите. След което идва отрезвяването. Оказва се, че парите, които сте взели от фирмата за бързи кредити, ще трябва да връщате в двоен и троен размер.
Гласувайки за ПП, сте се излъгали още повече. Вместо професионалисти, сте получили инфантилни самодейци, които в най-добрия случай си пускат малоумни селфита и видеа, а в най-лошия – продават българските национални интереси. Т.нар. „борба с корупцията“ се изразява в схемата „ще махнем чуждите корумпета, за да сложим нашите“. А България не се превръща в модерна държава – нито за дни, нито за месеци. Превръща се в царство на недоучилите натегачи.
Петър ВОЛГИН

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.