Вместо да тренира отборът на Академик днес минути си търси и преподрежда наново пособията си за тренировка, видя Актуално Свищов.
Подготвения терен за редовната тренировка на „студентите”, преди срещата с Партизан (Червен Бряг) се оказа с разместени пособия, а част от тях и липсваха! „Благодарности“ на децата от Лато, които днес разбутаха подредените за тренировката на мъжкия отбор пособия, а някои от тях даже бяха изхвърлени в близката кофа!”, коментира треньорът Росен Илков.
Ние от Актуално Свищов пък допълваме: Аплодисменти за хората , които са ги възпитали!
От управата на клуба с 73-годишна история излязоха със следния коментар-апел: „Отправяме апел и молба към треньорите и децата да си партнираме, защото ползваме съвместно едни и същи терени и да не пречим при поддръжката и тренировъчния процес”.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.