Възпитаници на Стопанска академия „Д. А. Ценов” за пореден път са отличени в Националния конкурс „Млад икономист”, който ежегодно се организира от Съюза на икономистите в България. Това съобщиха от Висшето училище. Тазгодишното, 20-о издание на конкурса, който се провежда под надслов „Гласът на младите за силна икономика”, бе на тема „Дигитални умения и изкуствен интелект”.

Тържественото връчване на наградите от „Млад икономист – 2024” се състоя на 14 юни 2024 г. в Дома за наука и техника на ФНТС, София. Своята награда на тържествената церемония получи класираната на второ място свищовска студентка Виктория Борисова, 2 курс, специалност. „Икономика на търговията”. Виктория получи поздравление от председателя на СИБ – проф. д-р Татяна Хубенова – Делисивкова.

Със специални награди в юбилейното издание на конкурса бяха отличени и други възпитаници на Стопанска академия „Д. А. Ценов”. Захарина Томова, докторант към катедра „Финанси и кредит”, получи наградата на „Стара планина” Холд – София. Специалната награда на Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” пък получиха ас. д-р Силвия Заркова и докторант Антонио Дичев също от финансова катедра на Академията.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.