За втори път от началото на тази година Божидар Ганев стана шампион на България по кикбокс, съобщи Академик Свищов. Така успя да защити титлата си в стил „фул контакт“ от месец февруари. Поредния му успех е в периода от 11 до 13 март в град Шумен, където се проведе Държавното първенство по кикбокс в стил „лоу кик“. За успеха си беше награден със златен медал и грамота.
На това първенство участва само Божидар тъй като останалите състезатели от отбора на Митко Божанов се подготвят за участие по правилата на киокушин. Тяхната изява ще е на 19 март в град Варна.
Този март се навърша една година откакто отбора се състезава в кикбокс на ринга, а вече има медалисти от всички стилове: фул контакт, лоу кик и К-1 , както и от състезание по муай тай.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.