Десетокласничката Румяна Василева от ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ зае първо място в Регионален конкурс за рисунка и фотография на тема: „История на Великденското яйце“ в с. Първомайци, общ. Горна Оряховица.
Ученичката е отличена сред десетки деца от цялата страна, а организаторите споделят за нея: „Във фотографския раздел изключително добро е представянето на Румяна Василева от гр. Свищов, която заслужено заема първо място. Младата фотографка показа както добра техника на изпълнение, така и богато въображение, фантазия и замисъл.“.
Руми е ученичка в Х клас на Търговската гимназия, спец. „Системен програмист“ и талантът ѝ на фотограф се е проявявал многократно в различни училищни конкурси, където е представяла свои интригуващи видео- и фотоматериали.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.