Повече от категорична победа записа при старта си в първенството Академик, юноши старши възраст при гостуването си в Трявна на едноименния отбор, съобщи официалната страница на ОФК Академик в социалната мрежа фейсбук. Пропуски на „студентите” доведоха до това, че победата можеше да е двойна, но играта на футболистите водени от Росен Илков бе сърцата и изпълнена с желание за победа. Съставът, който излезе днес е сборен от юноши старша възраст, юноши младша възраст и младите футболисти, които играят в първия отбор на Академик.
„Имаше настроение, желание за игра и тактическа дисциплина. Липсва ни сработване, но с мачовете се надявам и това да стане”, коментира треньорът на отбора Росен Илков.
Трявна – Академик 0:4. Голмайстори: 0:1 Росен Серафимов; 0:2 Кристиян Йотов; 0:3 Георги Гечев и 0:4 Божидар Матеев, който е титуляр при юноши младша възраст.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.