Пешеходните пътеки в града на Щастливеца не създават удобство за хората, а заплаха за тях – има такива, които са от преди години, а днес не са актуални. Тези от тях, които са „актуални“ не се виждат. Това коментира преди дни Ивелин Петров, общински съветник по време на публичното обсъждане на Бюджет 2022. Съветникът предложи и анкета „Заслужават ли си похарчените средства за боядисване на пешеходните пътеки и състоянието им?“. В анкетата може да дадете своето мнение ТУК.
Актуално Свищов се разходи и видя интересни неща за състоянието на пешеходните пътеки. Тези, които са ремонтирани в началото на учебната година през миналия септември – почти не се виждат! За сметка на това много добре се виждат тези от тях, които от години вече не са зони за пешеходци, но боята им определено е по-качествена от тази, поставена през есента на 2021 година.
Тук определено трябва да се изпълни предложението на съветник Ивелин Петров – да бъде съставен един пътеводител кое и къде е пешеходна пътека и кое не е такава! Авторите на този труд в полза на свищовското общество трябва да бъдат подопечните на министър Бойко Рашков и стопаните на „Цанко Церковски“ 2…
Актуално Свищов

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.