Електронни обучителни ресурси, дело на учител от СУ „Николай Катранов“, са влючени в Първия алманах на българското електронно образование, иницииран от платформата Znam.be, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
Йорданка Илиева, старши учител по информатика и информационни технологии, участва в иновативното издание с две свои авторски разработки.
Като награда учителят получава безплатен достъп до образователен курс по избор през 2022 година и включване на разработките ѝ в предстоящото печатно издание на Алманаха, което ще се осъществи с помощта на Telelink. Учителката е поканена от организаторите да направи и видеоурок за платформата и получава още като допълнителен подарък – онлайн едногодишна карта, осигурена от ISIC Bulgaria.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.