Футболистите на Академик се включиха в благотворителна кауза за осигуряване на средства за лечение на младо момиче, научи Актуално Свищов.
Инициатор е футболистът Александър Стоянов. „Бях потърсен от приятели от ФК Миньор. Става въпрос за набиране на средства за лечението на момиче от Кюстендил от коварна болест. В инициативата са се включили клубове от всички първенства”, сподели Стоянов.
За благотворителната кауза „студентите” са предоставили фланелка на отбора. Тя вече е продадена на търг за -150 лева! Сумата от нея отива в помощ на красивото момиче Криси, което има множествена склероза, нужни са средства за лечението й!
Футболистите от Академик ще продължат със социалната си ангажираност с различни сови други инициативи, коментира и треньорът Росен Илков.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.