Свищовлийката Кристиана Чешмеджиева е в надпреварата „Сайт на годината” 2022, научи Актуално Свищов.
Конкурсът Сайт на годината(https://bgweb.bg) е насочен към собствениците и създателите на сайтове и уеб проекти, които са създадени в България. Конкурсът утвърждава и дава високо ниво на всички уеб продукции, създадени у нас. Свищовлийката Кристиана Чешмеджиева е подала своята кандидатура в направление ,,Личен блог‘‘, в който публиката чрез гласуване избира кой да грабне престижната награда.
Тя е участвала с нейният персонален блог (https://nyamadrama.com), за който сподели:
„Блогът, който създадох през 2020г. направих с мотивацията да споделя своя живот, житейски преживявания и виждания. Във времето, в което живеем и дигитализираният живот ограничи взаимоотношенията и промени поведението на хората, смятам, че всеки има нужда от доза позитивизъм. Поради тази причина смятам, че един такъв блог би допринесъл на читателите положителни емоции, усмивка, би ги научил на интересни неща и би бил пример. В него съм създала и рубриката ,,Мотивирай се“ – в нея пиша за различни личности (известни, по-малко известни) в различните сфери (спорт, рисуване, музика, арт неща, медицина и т.н.) с която искам да покажа на всички колко ценни хора има в България и с надеждата да бъдат мотиватори за хората, които искат да се развиват в тяхната сфера и да бъдат техни вдъхновители. В блога можете да срещнете статии, свързани с моят живот – родителство, пътешествия, кариера, мотиватори и т.н. Ще се радвам един ден да срещна хора, които да ми споделят, че са били вдъхновени от статиите, които съм написала”.

Всеки, който харесва нейния блог и желае да я подкрепи, може да го направи по следния начин:
1. Отваряте този линк (https://bgweb.bg/s/votepublic/) и задавате категория ,,Личен блог‘‘.
2. Задавате нейния блог, който е първи в списъка и следвате стъпките
През 2021 година тя бе отличена в конкурса за най-добри млади дигитални маркетолози на България– DIGITAL STARS 2021. Кристиана грабна приза в категория „Видео маркетинг“ благодарение на високи постижения в сферата на онлайн рекламата. Тя бе избрана измежду десетки претенденти за наградата от експертно жури, включващо утвърдени имена в бранша.
Нека й пожелаем успех!