Госпожа Нинова очевидно си е навила на пръста на всяка цена следващото управление да се върти около персоналните й характерологични особености – в тях е пълно с врагове, предатели, джендъри, соросоиди и т.н., и около личната й неприязън към президента Радев.
Така вместо по нормален начин да подаде оставка и да започне процес по избор на нов председател на БСП, който да отпуши партията, да я проветри и най-накрая да я превърне в модерна европейска лява формация, ще й гледаме шоуто на госпожа Нинова още поне една година като председател на НС. А покрай нея и на цялата плеяда влъхви, изтупани от мухъла – Р. Овч., Масларова, Гечев, Гагаузов… И така до заветните 4% на следващи избори.
Ако преди 5 години някой ми беше казал, че ще се случи точно това, щях да го напсувам и да му кажа, че е луд. Е, живеем вече в самата реалност. С тази разлика, че госпожа Нинова вече държи като заложник не една партия, а цяла държава. Съболезнования за Кирил и Асен, никак няма да им е лесно…
Йордан МИЧЕВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.