Нели Великова, кмет на село Овча могила от 2007 година няма да се кандидатира за пети мандат. Това стана ясно на днешното последно заседание на местния парламент край Дунав, проследи Актуално Свищов.

Великова, която управлява през последните 16 години едно от най-големите села в общината получи наградата За граждански заслуги – първа степен. Отличието бе връчено от кмета Генчев, който благодари на кметицата и пожела да се срещат и разменят идеи и след изборите.

От своя страна Нели Великова благодари за отличието, благодари и на колегите си кметове на селища за съвместната им работа.

На заседанието стана ясно, че и Калин Костов не е кандидат за общински съветник след няколко мандата в местния парламент, където бе един от най-активните съветници.

На днешното заседание всеки съветник получи паметен плакет за работата си през мандат 2019 – 2023 година.
Очаквайте подробности.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.