Генади Иванов, директор на СУ „Николай Катранов” се прояви в неочаквано амплоа – капитан на отбор по тенис на маса, който спечели международно учителско състезание. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
Седемнадесетата международна учителска спартакиада се проведе преди дни в курортен комплекс Албена под патронажа на министър-председателя на Република България, председателя на Синдиката на българските учители, президента на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и директора на Европейския синдикален комитет по образование.
В престижното учителско спортно състезание град Свищов бе представен блестящо в турнира по тенис на маса.
Отборът на СБУ – Свищов завоюва победи във всички играни срещи и стана отборен шампион при мъжете, където се съревноваваха общо 7 отбора.
Свищовският отбор бе воден от директора на СУ „Николай Катранов“ Генади Иванов, а в състава му влизаха още: Йордан Йорданов, директор на ОУ „Васил Левски“ – с. Върбица, община Горна Оряховица; Станислав Георгиев, учител по ФВС в СУ „Максим Райкович“ – гр. Лясковец; Атанас Йошев, служител в СУ „Николай Катранов“ и Мейджан Шабанова, учител по ФВС в СУ „Николай Катранов“.
Златни медали и шампионски купи бяха спечелени от СБУ – Свищов и в индивидуалните първенства по тенис на маса при жените и мъжете, където като безспорни лидери се наложиха Мейджан Шабанова и Станислав Георгиев.


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.