Шестима футболисти на Академик са аут от състава за домакинската среща утре с Янтра (Полски Тръмбеш). Това съобщи за Актуално Свищов Росен Илков, старши треньор на „студентите”. Мачът от десетия кръг на Северозападна трета лига е утре от 16 часа на градския стадион. Трима от играчите са трайно контузени. Александър Миланов е със скъсани връзки, Беркант Реджеб е с увреден менискус, а Габриел Ганчев има сериозни проблеми с глезена. От травми се възстановяват още Александър Стоянов, Божидар Матеев и Радослав Атанасов, който има проблем с адукторите.
Както вече писахме от клуба пуснаха в продажба виртуални билети в мрежата на https://www.eventim.bg/bg/bileti/akademik-yantra-svishchov-stadion-akademik-593482/event.html?ca=29 цена 5 лева за двубоя с Янтра, като средствата отиват за Детско-юношеската школа на клуба. Цената на билетите на входа на стадиона е 3 лева, като и тези приходи са за развитието на подрастващите.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.