Ремонтите на 13 улици са приключени до момента. Това заяви кметът Генчев по време на днешното заседание на ОбС на въпрос, поставен от съветник Ивелин Петров по повод ремонтите за 1,7 милиона лева, които стартираха юли. Тогава кметът Генчев, печално известен като Генчо Хазарта, защото прекарва свободното си време, пиейки кафе пред машинките в Принцес, обеща до края на есента да са приключили. Днес той, заяви че това ще стане едва лятото на 2022 година. Работата по ВиК схемата била много сложна, заобяснява се градоначалника. Дотогава свищовлии ще шляпат в кал…
Вместо коментар: Актуално Свищов припомня не само на свищовлии, а и на местообитателите на Цанко Церковски 2, че кметът Богдан Пенев е извършил ремонт на водопроводната мрежа на целия град за три години! Но явно кметът Пенев не е имал любимо занимание да си пие кафето пред машинките в Принцес, а да работи за интересите на Свищов!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.