Чешкият бивш президент Вацлав Клаус е казал нещо много мъдро: „С демонстративната си обич към Украйна, Западът прикрива омразата си към Русия“. Това е точно така. Те не считат руснаците за хора, искат да ги унищожат, и винаги е било така. Но друго е по-важно – в тази група влизаме и ние. И нас не ни считат за хора, ние сме към „руснаците“. Там са и украинците. Един и същи човешки боклук, който трябва да бъде затрит, за да има място за „висшите раси“ на англо-саксонците.
С нас, и с украинците заиграват, само когато сме им полезни – да насъскват едни славяни срещу други. Вътрешно – и ние им пречим, точно като Русия. Защото сме друг език, друга култура! И в мелачката ще идат и всички Шаламановци, Тагаревци и всякакви подобни. И на тях се гледа като на пушечно месо, нищо друго.
И всичко това знаете ли кой го установи пръв? Руснаците! Те бяха много преди нас в неолибералните реформи. Руските милиардери отидоха на Запад и мислеха, че ще ги приемат за равни. Но не ги приеха. Абрамович и Алекперов са „олигарси“, те са нещо различно от Бил Гейтс и Марк Зукърбърг. Втора ръка хора са те, защото са руснаци.
Омразата към Русия се вижда дори в налудничави действия по санкции на руски спортисти и културни дейци – музиканти, художници и пр. Ако не сте разбрали, войната е запалена срещу цялото славянство. И чехите също са славяни. И един умен чех – Клаус, го вижда. Чехи, поляци – те са най-англизираните славяни, най-много са се доближили до Запада. Но и те ще идат в мелачката. На света има място само за саксите! Това е политиката на западния елит.
Не казвам западния народ, защото той отдавна е с промит мозък и превърнат в стадо. Човек, който дава 200 паунда за билет за мач, който може да гледа без пари по телевизията, не е много човек. Идеалната овца за стригане. И за манипулиране. Щом са го убедили да плаща толкова за глупост, колко му е да го убедят, че Путин е Дявол… Но ние сме на пътя към мелачката, правете си сметката… Всички – и Инджев дори…
Добри БОЖИЛОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.