Учител от СУ „Николай Катранов” полуи награда „Учител на годината” на СБУ, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
На 19 май 2022 г. в „София Хотел Балкан“ Синдикатът на българските учители проведе заключителния етап на XXV национален конкурс „Учител на годината“, в които бяха номинирани над 90 учители и директори в десет направления.
В природо-математическото направление сред удостоените с престижната награда на СБУ е Роза Кръстева-Попова, старши учител по биология и здравно образование в СУ „Николай Катранов“.
Роза Кръстева е от педагозите, които учениците определят като „учител институция”, преподавател с огромна енергия, който увлича и запалва огъня у своите ученици. За много от катрановските възпитаници биологията е любим предмет, благодарение на г-жа Кръстева, която умее да превърне уроците в забавно, вълнуващо приключение, в празник на работещия ум. Десетки са нейните възпитаници, поели професионалния път на успешни лекари, фармацевти, стоматолози, ветеринари. За достойнствата на г-жа Роза Кръстева говори и отличното представяне на нейните ученици в Държавните зрелостни изпити по биология и здравно образование през годните.
Честита награда, дълбок поклон и силни аплодисменти за Вас, госпожо Кръстева!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.