Пореден приятел се присъедини в голямото семейството на Академик, който има над 70-годишна история. Това съобщи за Актуално Свищов президентът на клуба Емил Перушанов.
„Академик“ изказва своите благодарности към собственика и персонала на магазин Office1Superstore на главната улица в града на Щастливеца, за безвъзмездния печат на цветните плакати, с информация за предстоящ мач на клуба в Трета Лига.
„Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като следващия път, когато имаме нужда от печат, офис мебели или канцеларски материали, се спрем и ги закупим от Office1Superstore
Office1Superstore се намира на главната улица на град Свищов, срещу читалището и предлага богат асортимент от офис консумативи, мебели и техника, както и печатни и предпечатни услуги.
Добре дошли в семейството на „Академик“, приятели от Office1Superstore“, коментира Перушанов.
През август по инициатива на родители, възпитаници и спомоществователи стартира инициативата „Един за всички, всички за Академик“. Основната цел тогава бе изграждането на съблекалня към терена „Академика Спорт“, където тренират най-малките „студенти“. От началото на 2020 ръководството на клуба провежда целенасочена и последователна политика за развитие на детския футбол и превръщането на местната школа във водеща в региона.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.