В петък, 29 юли от 11:00 часа в Залата за пресконференции на Спортен комплекс „Ивайло“ във Велико Търново теглят жребия за новото първенство на Северозападната Трета лига, пише вестник „Борба”. Тогава ще стане ясен и броят на участниците в групата. На този етап се очаква да бъдат 16 отбора, като новак ще е „Боруна“ (Царева ливада). Традиционното съвещание с представителите на аматьорските клубове от Северозапада се организира от Зоналния съвет на БФС – В. Търново.
Новото първенство ще започне на 6 август (събота). В сила влиза новото правило на БФС, при което всеки отбор трябва да ползва по трима състезатели до 23 години (родени след 01.01.1999 година) в мачовете си. Това се отнася за всички футболни срещи за предстоящото първенство. По традиция отборите отново ще получат по 12 маркови мачови топки. Изборът на Футболната централа тази година е на марката „Адидас“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.