Пет контроли играе основния отбор на Академик през зимната си пауза. Това съобщи за Актуално Свищов Росен Илков, треньор на студентите. В момента отборът е в почивка, тренировките са пожелание на футболистите. Въпреки това ежедневно се провеждат тренировки с играчи основно от юноши старша възраст, водени също от Росен Илков.
Официалната почивка на Академик е до 10 януари, когато се възобновява учебно-тренировъчния процес. Идеята на треньора е до началото на пролетния дял на първенството в Северозападна Трета лига отборът да изиграе пет контроли. До този момент са уточнени две от тях – на 29 януари с Янтра /Полски Тръмбеш/ и на 5 февруари с тима на Павликени. На този етап треньорът отказва да говори за състава, с който ще изведе отбора през пролетта. Тази година Академик записа едно от най-слабите си представяния – 15-то място в групата с 2 победи, две равенства и 12 загуби.
До 17 декември продължава учебно-тренировъчния процес на възпитаниците от ДЮШ Академик. Ден по-късно е официалното закриване на годината като от клуба готвят изненада и празник за подрастващите си състезатели.


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.