Публикуваме, без редакторска намеса, мнението, което е коментар на споделена връзка на страницата Актуално Свищов в социалната мрежа фейсбук, на общински съветник от личния кметски гумен печат, т. нар. ОбС-Свищов. Позицията явно е реакция на информацията  по повод декларациите на свищовските нотабили от комисията „Цацаров”. Готови сме да дадем трибуна и на други мнения на членове на местния парламент…
Милен Динков: Анално, Вие защо подвеждате хората с невярно представена информация?? Не ви е за пръв път, но тук вече прекалихте! Говоря за мен, другите сами могат да питат и пишат.
Лично аз как така съм спестил 21047 лева? Поне като НИ гледате подадените от нас декларации, мислете с главите и вижте какво пише там – ГОДИШНА ДАНЪЧНА ОСНОВА ОТ ТРУДОВИ ДОХОДИ – 21047 лева.
Къде пише в подадената от мен декларация, че съм ги спестил? Защо лъжете?
Вместо коментар: Господине, кога лъже Актуално Свищов? Когато пита – как асфалт поставен в края на септември, началото на октомври се превърна в ливада? Или защо се купуват в рамките на две години три пъти нови кофи за смет, които издържат здрави ден-два? Или когато се засаждат растения в най-големите жеги, за да се подменят после пак? И къде са Вашите питания по тези въпроси или е напълно нормално харченето на едни пари – ей, така, да се отчете дейност? Вашето име, както и на 70% от колегите Ви станаха известни на свищовската общественост именно от декларациите, публикувани от комисията „Цацаров”. Просто, по-безличен местен парламент Свищов не помни за последните 20 години. А Актуално Свищов ще продължи да отразява новините от града на Щастливеца – такива каквито са…

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.