Футболистите на Академик изиграха хубав мач, но грешки ги лишиха от победата при гостуването им на Левски 2007 в град Левски, съобщи официалната страница на Академик в социалната мрежа фейсбук. Милен Петров пропусна да открие резултата в 6 минута след като остана сам срещу вратаря на домакините. В 53-та минута „студентите” поведоха в резултата като точен бе Милен Петров. След това детински грешки обърнаха резултата. Първият гол за домакините дойде след спорна дузпа, следващите два станаха без да имат голови положения. В срещата се представи много добре Виктор Владимиров, който спаси две попадения във вратата на Академик.
Футболистите играха много по-добре от предишния кръг, единствено грешки ни лишиха от победата. Това означава, че предстои много работа, работа и пак работа за да изчистим всички тези досадни грешки на младостта. Вярвам във всеки един от футболистите и желая да продължат със старанието в учебно-тренировъчния процес, коментира след срещата треньорът Евгени Маринов.

Снимка: архив

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.